Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Betaling

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een mail met de verwachte levertijd, definitieve kosten inclusief verzendkosten en de betalingsgegevens. Zodra de betaling door LuFa Creaties is ontvangen, zal uw artikel gemaakt worden verstuurd.

Offerte

Indien uw een verzoek heeft aangevraagd, streven wij er naar hier binnen 24 uur op te reageren. De offerte word compleet aangeleverd met prijs, levertijd & materialen welke gebruikt zullen worden voor uw aangevraagde product.
Aanbiedingen zijn vrijblijvend en kunnen tot moment van schriftelijke bevestiging worden herroepen.
LuFa creaties behoud het recht een opdracht niet te accepteren zonder gehouden te zijn een reden af te geven aan de afnemer

Garantie

Op de zelfgemaakte artikelen van LuFa Creaties zit geen garantie. Alle artikelen worden met zorg en passie gemaakt. Indien er onverhoopt iets niet naar wens is, kunt u via het contactformulier contact opnemen. Uiteraard streven wij naar tevreden klanten.

Aansprakelijkheid

LuFa Creaties is niet aansprakelijk voor schade die ontstaan is door gebruik van onze producten. Ondanks de zorgvuldige keuze van materialen en de afwerking van de zelfgemaakte producten is het mogelijk dat kleine onderdelen een gevaar zijn voor kleine kinderen. LuFa Creaties kan niet aansprakelijk worden gesteld als er iets mis gaat bij het gebruik van LuFa Creaties gekochte artikelen.

Retourneren

Bestelde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

Verzenden

Uw pakket zal verstuurd worden met Post-NL

€ 6,95 pakket binnen Nederland altijd met Track&Trace
€ 9,80 pakket binnen Europa zonder Track&Trace
€ 13,00 pakket binnen Europa met Track&Trace(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2020 - 2024 LuFacreaties | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel